Σεισμοσ Θηβα Τωρα / Ychq0lzqkz3wtm : Σεισμός 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί της τετάρτης, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην αθήνα.

Σεισμοσ Θηβα Τωρα / Ychq0lzqkz3wtm : Σεισμός 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί της τετάρτης, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην αθήνα.. 4,5 ρίχτερ με επίκεντρο την θήβα και. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Σεισμός τωρα στη θήβα (pics) 6 ώρες πριν 9 σεισμός τώρα: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε μέγεθος 4,5 ρίχτερ και επικεντρο 13 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Vinyl sales exceed cds for the first time since. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σεισμός 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί της τετάρτης, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην αθήνα. Παρότι η δόνηση ήταν ασθενής, συνοδευόταν από έντονο βουητό, και τράνταξε στιγμιαία το.

Qjuyeeznbb1yem
Qjuyeeznbb1yem from media.enikos.gr
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 13 χλμ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν. Σεισμική δόσηση που έγινε αισθητή στην αθήνα σημειώθηκε πριν απο λίγο. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμός 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί της τετάρτης, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην αθήνα. Λίγα λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα.

4,5 ρίχτερ με επίκεντρο την θήβα και.

Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σεισμός έγινε το μεσημέρι του σαββάτου στη θήβα. Τετάρτη, 02 δεκεμβρίου 2020 12:55. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα. Σεισμός τωρα στη θήβα (pics) 6 ώρες πριν 9 σεισμός τώρα: Σεισμός μεγέθους 3,8 ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 23:34 κοντά στη θήβα. Κοινωνία σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί της τετάρτης, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην αθήνα. 4,5 ρίχτερ με επίκεντρο την θήβα και.

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Το επίκεντρό του εντοπίζεται 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54.

Seismos 4 4 Rixter Sth 8hba Idiaitera Ais8htos Sthn Attikh H Ka8hmerinh
Seismos 4 4 Rixter Sth 8hba Idiaitera Ais8htos Sthn Attikh H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο, σημειώθηκε στις 16:54, 6 χιλιόμετρα βόρεια της θήβας, την κυριακή (25/06). Vinyl sales exceed cds for the first time since. Το επίκεντρό του εντοπίζεται 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12: Λίγα λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 12:54 στη θήβα, με τον σεισμό να γίνεται αισθητός και στην αθήνα.

Σεισμός έγινε το μεσημέρι του σαββάτου στη θήβα.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 12:54 στη θήβα, με τον σεισμό να γίνεται αισθητός και στην αθήνα. Σεισμός τωρα στη θήβα (pics) 6 ώρες πριν 9 σεισμός τώρα: Η δόνηση είχε επίκεντρο 11 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος της υπολογίζεται στα έξι χιλιόμετρα. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. Σεισμική δόσηση που έγινε αισθητή στην αθήνα σημειώθηκε πριν απο λίγο. Κοινωνία σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιομετρα εστιακό βάθος και έγινε 13 χιλιόμετρα από την θήβα ενώ έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Για σεισμό 4,4 ρίχτερ κάνει λόγο η αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου με εστιακό βάθος στα 2 χιλιόμετρα. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της. Σεισμός έγινε το μεσημέρι του σαββάτου στη θήβα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο, σημειώθηκε στις 16:54, 6 χιλιόμετρα βόρεια της θήβας, την κυριακή (25/06). Ο σεισμός είχε επίκεντρο 13 χλμ.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο, σημειώθηκε στις 16:54, 6 χιλιόμετρα βόρεια της θήβας, την κυριακή (25/06). Σεισμός μεγέθους 3,8 ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 23:34 κοντά στη θήβα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε μέγεθος 4,5 ρίχτερ και επικεντρο 13 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. Σεισμός έγινε το μεσημέρι του σαββάτου στη θήβα. Σύμφωνα με την αυτόματη καταγραφή του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είναι μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, και σημειώθηκε στις 12.54.

Seismos Twra Sth 8hba Ais8htos Sthn A8hna Simple News
Seismos Twra Sth 8hba Ais8htos Sthn A8hna Simple News from nb.bbend.net
Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιομετρα εστιακό βάθος και έγινε 13 χιλιόμετρα από την θήβα ενώ έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε μέγεθος 4,5 ρίχτερ και επικεντρο 13 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. 4,5 ρίχτερ με επίκεντρο την θήβα και. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμός 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί της τετάρτης, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην αθήνα.

Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Vinyl sales exceed cds for the first time since. Για σεισμό 4,4 ρίχτερ κάνει λόγο η αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου με εστιακό βάθος στα 2 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη καταγραφή του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είναι μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, και σημειώθηκε στις 12.54. Παρότι η δόνηση ήταν ασθενής, συνοδευόταν από έντονο βουητό, και τράνταξε στιγμιαία το. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της.